Beaded treasures.

 

Ik heb een tijd lang een enorme BT (beaded treasure) verslaving gehad. Deze techniek is eigenlijk al heel oud, maar nieuw leven ingeblazen door Robin Atkins http://www.robinatkins.com/ Je kunt er allelei variaties op bedenken, ik houd van hele volle BT’s en een sluiting met een sluitkraal die bijna niet opvalt tussen de kralen, maar er zijn ook mensen die liever toch een slotje gebruiken, omdat er dan ook een verlengkettinkje aan kan. Ik maak de meeste sieraden voor mijzelf, dus ik kan de lengte van de armband zelf steeds controleren. Zo passen ze mij altijd! Inmiddels is de B’T met Swarovski bij mijn schoonmoeder, die vond(en vind) hem helemaal geweldig, die wil ik ook zeker nog een keer maken. Ik mis m een beetje…de lila/roze is trouwens ook bij haar beland….

Advertenties

2 responses to this post.

 1. Posted by Muske on juli 16, 2009 at 04:38

  Om je aan te vergapen! Ik ben helemaal weg van de BT’s. Moet nog altijd aan mijn eerste beginnen en op ’t forum heb ik beloofd er deze zomer een te maken!!!!! Wordt tijd dat ik eraan begin hoor!
  Allemaal Toppers!
  X Muske

  Beantwoorden

 2. Hallo Roos,

  Ik ga vandaag beginnen aan een beaded treasure armband en was op zoek naar wat inspiratie. Ik kwam al snel op jouw blog terecht. Ik had ze al wel gezien hoor, maar je BT armbanden blijven mooie plaatjes om naar te kijken.

  Groetjes afz. Bianca (van het kleiforum)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s